top of page

Knallsterkt NM for MoelvenAugust slo til allerede på 60m med 7.05 i semifinalen som sikret han plass i finalen. Det er rett og slett imponerende etter et år med trening.

Han fulgte opp med 7.07 i finalen og femteplass i det sterke selskapet. Nå bor August i Bergen og trener sammen med Gular og fremgangen fortsetter, kanskje ser vi 6-tallet neste gang?

Skjalg imponerer også med ny pers på 400m etter et taktisk godt løp hvor han sto godt inn, den nye bestenoteringen lyder på 62.56.

Forventingene foran 400m var store til både gull og medaljer til våre håp, Håvard og Andreas. Forsøkene inne er alltid litt sjansespill, en skal komme seg billig videre, samtidig som en må tenke baner i finalen, fordi de med best tider i forsøket får best baner i finalen.

Håvard sparte nok litt for mye krutt i forsøket da han løp på over 50sek og havnet i bane tre i finalen. Andreas var mer presset i forsøket og løp på 48.85 og fikk bane fem i finalen.

I den meget spennende finalen ledet Håvard etter en sterk åpningsrunde, men det ble tungt på slutten, det holdt imidlertid til sølv etter Fredrik Øvereng. Tiden til Håvard ble 47.49 mens Andreas nærmet seg de to foran på oppløpet, men noen snublesteg hindret han fra å komme helt opp på siden.

Andreas fikk allikevel sterke 47.74 og en ny sterk pers og ikke minst hans første medalje i et senior NM.

Kun Mauritz og Carl Emil stilte av våre på 200m. Mauritz fikk 22.59 fra bane tre i forsøket, mens Carl Emil fikk 21.97 og klar for finale på søndag.

Carl Emil fikk bane to og tiden 22.16 som holdt til femteplass, imponerende fra bane to det viser at han klarer seg bra som sin egen trener i Bergen.

Det var som vanlig stor spenning til den avsluttende stafetten 4x200m. Vi stilte med August, Carl Emil, Mauritz og Andreas.

Det var et sterkt felt med Gular og Gneist som holdt unna gjennom de fire rundene, men vi var tett på Bergensklubbene og alle lagene løp under en forrige norgesrekorden. Tiden vår ble 1.27.32 som også er en forbedring med over to sekunder av den gamle kretsrekorden.


Oppsummert ble det en sølvmedalje (Håvard) og tre bronsemedaljer ( Skjalg, Andreas og stafett) på Moelven.


100 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


Generalsponsorer

Moelven_hovedlogo-teal_CMYK[4285].png

Hovedsponsorer

Logo Gausdal Landhandleri vektorisert 2022[5787].png
636536338836845200intersport-moelv.jpg
skarpsnoelektro.png
heggelund bygg.png
skbakkenbygg.jpg
itteakkuraturbant.jfif
sylju-sen.jpg
IMG_6565.jpg
Innlandet_fylkeskommune_liggende_pos_RGB.png
bottom of page