top of page

Maren Kyllingstad ny leder i Moelven IL Friidrett


Maren Kyllingstad er ny leder i Moelven IL Friidrett
Maren Kyllingstad er ny leder i Moelven IL Friidrett

Torstein Ingvaldsen ble på årsmøte i Moelven IL Friidrett takket av som leder etter 10 år, men fortsetter heldigvis i styret, nå som sportslig leder.

Ny leder i Moelven IL Friidrett blir Maren Kyllingstad. Med seg på laget får hun i tillegg til Torstein, Pål Jostad, Line Kongssund, Elisabeth Bogsti, Vermund Kongssund og Dag Kåshagen.


Det skjer veldig mye på mange fronter i friidrettsgruppa om dagen. Vi har god sportslig fremgang, både med en større bredde og med flere gode resultater i toppen. Med nytt anlegg, som er planlagt å stå ferdig i løpet av sommeren planlegger vi et åpningsstevne i september, her står allerede store deler av Norges-eliten på deltagerlista.

Alt dette betyr at det kreves mer enn noen gang et hardt arbeidende styre, og den jobben er vi motivert for å gjøre - og er veldig glad for at vi har fått med oss Maren på laget, sier avtroppende styreleder Torstein Ingvaldsen.

Maren har lang erfaring som styreleder og innehar mange verv og posisjoner i næringslivet. Dette betyr at hun har en god og bred kompetanse, i tillegg til at hun brenner for lokalidrett, både bredde og topp.


"Som mor til en aktiv idretts-datter, riktignok i håndball, men også litt friidrett, har jeg sett hvor bra det er for barn og unge å være en del av et godt organisert idrettsmiljø hvor idrettsglede og samhold står i fokus. Det er imponerende hva Moelven IL Friidrett har fått til gjennom tiår ved å bygge et sterkt idrettsmiljø med utøvere og trenere, foreldre og frivillige og med god støtte og forankring i Moelven IL. Styret i Moelven IL Friidrett er motiverte for å utvikle dette videre til beste for alle utøvere både topp og bredde." sier Maren Kyllingstad.
Moelven IL Friidrett, styret 2022


Bak fra v. Torstein Ingvaldsen, Vermund Kongssund, Maren Kyllingstad, Elisabeth Bogsti, Pål Jostad. Foran Line Kongssund og Dag Kåshagen Utøverrepresentant Maren Bakke Amundsen var ikke til stede på bildet.240 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


Generalsponsorer

Moelven_hovedlogo-teal_CMYK[4285].png

Hovedsponsorer

Logo Gausdal Landhandleri vektorisert 2022[5787].png
636536338836845200intersport-moelv.jpg
skarpsnoelektro.png
heggelund bygg.png
skbakkenbygg.jpg
itteakkuraturbant.jfif
sylju-sen.jpg
IMG_6565.jpg
bottom of page