top of page

Moelven IL Friidrett tildelt Ringsakerprisen

Dette er en stor ære, og vi er ydmyke mottakere av denne prisen. Det betyr at vi har gjort en stor innsats, som betyr mye for mange. Det er vi utrolig stolte av at kommunen vår verdsetter på denne måten.


Line Kongssund og Dag Kåshagen tok i mot prisen på vegne av gruppa. «Dette er en pris som veldig mange har en del i», sa de blant annet fra scenen.

Vi får ofte spørsmål om` « hvordan kan en liten klubb fra en liten by lykkes så godt» sa Kåshagen og hadde svaret selv. «Jeg tror mye av svaret finnes i visjonen vår, Lokal bredde- Internasjonal topp», sa han. «Det er umulig å få frem topper, hvis en ikke har bredde. Alle er like mye verdt»

Dette er kriteriene for å bli tildelt Ringsakerprisen:

«Kan tildeles personer som har gjort en betydelig innsats for kommunens kunst, kultur eller næringsliv eller på annen møte særskilt løfter Ringsaker samfunnet.»

I tillegg fikk Håvard Bentdal Ingvaldsen tildelt idrettsprisen for sine fantastiske prestasjoner på 400m. Håvard vant NM gull på spesialdistansen på tiden 45.94 som kun Karsten Warholm av nordmenn, har løpt raskere enn. I tillegg er Håvard et stort forbilde for barn og unge, i hele kommunen.Torstein Ingvaldsen, Vermund Kongssund, Line Kongssund, Dag Kåshagen, Håvard Bentdal Ingvaldsen og Mari Ann Bentdal.675 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Generalsponsorer

Moelven_hovedlogo-teal_CMYK[4285].png

Hovedsponsorer

Logo Gausdal Landhandleri vektorisert 2022[5787].png
636536338836845200intersport-moelv.jpg
skarpsnoelektro.png
heggelund bygg.png
skbakkenbygg.jpg
itteakkuraturbant.jfif
sylju-sen.jpg
IMG_6565.jpg
Innlandet_fylkeskommune_liggende_pos_RGB.png
bottom of page